Smugkig på H&M Conscious Exclusive 2017

Smugkig på HM Conscious Exclusive 2017
Foto: H&M

H&M's Conscious Exclusive Collection 2017 har været længe ventet, og nu løfter H&M endelig sløret for en del af kollektionen, herunder kollektionens signaturkjole: den smukkeste plissérede kjole i pudderpink, som vi allerede er flere, der drømmer om at iføre os til sommerens bryllupper og fester. 

Alle styles i kollektionen er traditionen tro lavet af bæredygtige materialer, og den lyserøde signaturkjoler er eksempelvis lavet af det banebrydende BIONIC®-matierlae, som er en type genbrugspolyester fremstillet udelukkende af plast fra kystaffald. 

I front for H&M's Conscious Exclusive Collection 2017 er den smukke supermodel Natalia Vodianoval, og det er hendes allerførste kampagne for H&M: 

"Jeg er stolt af at være med i H&M's Conscious Exclusive-kampagne. Det er fantastisk at se fremskridt i forhold til de bæredygtige materialer, der er brugt i kollektionen. Det peger i retning af en mere bæredygtig fremtid for fashion generelt," siger Natalia Vodianova.

Conscious Exclusive er en central del af H&M's initiativer for at gå forrest i kampen for en bæredygtig fremtid for mode. Ud af hele H&M's sortiment er 20% nu lavet af mere bæredygtige materialer, og lige nu er H&M en af verdens største aftagere af genbrugspolyester og ligeledes en af de største aftagere af økologisk bomuld. Det er H&M's ambition at gøre bæredygtig mode i høj kvalitet tilgængelig for så mange mennesker som muligt, og derfor er H&M også mere end tilfredse med dette års Conscious Exclusive-kollektion: 

"For designteamet i H&M er dette års Conscious Exclusive en mulighed for at drømme og skabe styles, der både er skæve og smukke på samme tid. Det er dejligt at få lov til at vise præcis, hvad der er muligt med bæredygtige materialer, som vi har gjort det med den yndige plissérede kjole lavet af BIONIC®n" lyder det fra Pernilla Wohlfahrt, som er H&M's Head of Design og Creative Director.

Som noget nyt vil H&M's Conscious Exclusive Collection 2017 også indeholde styles til børn samt en Conscious Exclusive-duft lavet af økologiske olier. 

Kollektionen kan købes i udvalgte H&M-butikker og online på H&M.com fra den 20. april 2017. 

Få et smugkig på de smukke styles i galleriet nedenfor...

Smugkig på H&M Conscious Exclusive 2017

Relaterede artikler