Shoppinggalleri - 10 knælange støvler

Fotograf: Anja Poulsen / We Do People

Fotograf: Anja Poulsen / We Do People

Modeseriebillede: 'Rock'n'Retro', september 2014 // Fotograf: Anja Poulsen/We Do People // Stylist: Mie Juel // Model: Katharina Damm/Scoop Models

De var ikke til undgå på dette efterårs catwalks. De knælange støvler er overalt i modebilledet, og må derfor siges at være et musthave dette efterår!

Se også: Alle modellerne fra Chanels nye solbrillekollektion

De knælange støvler er perfekte til at gå efterårets kolde vejr i møde, og kan samtidig matche de fleste outfits. Du kan både bruge dem med en nederdel og et par tykke strømpebukser for en feminint og klassisk udtryk, eller udenpå et par skinny jeans med en varm trøje for et mere afslappet look.

Læs også: Mød den verdenskendte italienske blogger Chiara Ferragni

Vælg et par sorte eller brune støvler i traditionel 'ridestøvle'-stil med lav hæl for det klassiske herregårdslook, eller køb et par med en lille hæl og glimmer i ægte ABBA-stil til det mere festlige udtryk.

ELLEs moderedaktion er overbevist om, at de knælange støvler uden tvivl bliver én af de efterårs- og vinterfavoritter, som du ikke vil være foruden.

Vi har samlet 10 forskellige udgaver af efterårets musthave, og du kan se dem alle inkl. priser og links i galleriet nedenfor.

Psst... Sidder du ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og er du på mobilen, 'swiper' du blot :-)

Shopegalleri // 10 knælange støvler

Relaterede artikler