Foto: SEan McMenonmy og produktfoto
Annonce

Shopping-redaktørens efterårsfavoritter fra Zalando

af annonce 13/09/2018
Klassikere som en god frakke og smukke støvler er et must til efteråret. ELLEs shopping editor, Johanne Brostrøm, har fundet sine 10 efterårsfavoritter fra Zalando.

Sommeren er officielt forbi, og selvom solen godt kan kigge forbi og temperaturen snige sig op på et menneskeligt niveau, er det alligevel med køligere og sprøde undertoner, der varsler om, at der er koldere tider på vej. Og når grøn bliver til brændt orange og bladene falder af træerne, er der næsten ikke noget bedre, end at gå klassisk til værks i sine stilvalg - i hvert fald ikke ifølge ELLEs shopping editor, Johanne Brostøm:

"Når vi går ind i efteråret, foretrækker jeg klassiske items, som jeg kan mikse på kryds og tværs, " siger Johanne.

Og det giver god mening, at holde sig til de styles, man ved virker, for efteråret er for manges vedkommende en travl og meget omskiftelig tid. Så det sidste man har behov for, er at stresse over de nye modediller, når nu klassikerne udgør så fint et modspil til løvfaldet og de rødbrune efterårsnuancer udenfor.

Johanne siger: "Min hverdagsuniform bliver ofte en skjorte og jeans, som jeg hurtig kan peppe op med lækre sko og et par statement øreringe. Et must for mig er desuden en smuk og flatterende frakke - gerne med tern, som både er pæn og tilpas varm, så jeg ikke kommer til at fryse på de koldere dage".

Johanne er blandt andet faldet hovedkulds for en ternet frakke med en stor krave fra Gestuz, og en midi-kjole med hvide sting og taljebælte fra Sportmax Code, som hun vil sætte sammen med bordeaux Tory Burch støvler eller stilet og røde læber til fest.

Se alle Johannes efterårsfavoritter fra Zalando i galleriet nedenfor, og find links til alle styles, så du kan shoppe dem direkte.