Shoppeguide: Få forsidelooket og bliv biker chic som Mathilde Gøhler

Shoppeguide: Få forsidelooket og bliv biker chic som Mathilde Gøhler
Foto: Sean McMenomy for ELLE, november 2016

Smukke og succesrige Mathilde Gøhler pryder denne måneds forside af ELLE, og hun gør det selvfølgelig på ægte, amerikansk biker manér.

Læs også alt om Mathilde Gøhler her! 

I månedens ELLE sætter vi fokus på alt det, vi elsker og beundrer ved ”The Land of Hopes and Dreams”, nemlig USA. I den forbindelse er forsiden derfor stylet med inspiration fra de amerikanske highways tilsat et råt bikerlook og cool detaljer, som du let kan efterligne og bruge i dit hverdagslook.

Lad dig inspirere af den smukke modeserie i magasinet, hvor du kan drømme dig væk i rå læderitems, bløde rulamsfrakker, tunge støvler og feminine flæser. 

Se også: Shoppeguide: Sæsonens langskaftede støvler

Det rå bikerlook er perfekt til den kolde tid, vi går i møde, da du nemt kan lege med lag-på-lag tendensen. Brug eksempelvis den klassiske læderjakke over en rå læderkjole med fish-net strømper og tunge støvler, eller bryd looket ved at tilføje en mere feminin skjorte. Hold dertil make-uppen og håret neutralt, og skift den sorte eyeliner ud med en brun for et blødere udtryk. 

ELLEs moderedaktion har fundet de bedste bud fra biker-tendensen frem til dig i galleriet herunder, og husk at du kan finde meget mere inspiration til den cool og rå stil i det nyeste ELLE, som er på gaden nu. 

Shoppeguide: Få forsidelooket og bliv biker chic som Mathilde Gøhler

Relaterede artikler