Shoppeguide: Få det feminine forsidelook

Spring is in the air! Og vores maj-nummer har ramt gaden i dag. Det betyder stort fokus på ELLE Style Awards 2016 og ikke mindst sommerens mange fester!

Vi tog vinderen af ’Årets model’ til ELLE Style Awards 2015, Kirstin Liljegren, en tur med til L.A. for at skyde sommerens look. Der er tænkt alt fra delikate materialer og sarte farver ind i denne drøm af en modeserie.

Nu hvor vi går en tid i møde med masser fester og arrangementer – ikke mindst vores store modefest den 17. maj - kan vi slet ikke lade være med at lade drømmene flyde lidt i det festlige og feminine univers. 

Læs også: Dagens stiltip: Et hint af gul

Tænk alt fra flæser, feminine udskæringer, blonder og sarte farver ind i looket. Hvis du ikke er en kjole-pige, så kan et par fine bukser tilsat en feminin top i blonde eller silke også sagtens være et sikkert hit!

Sørg for at få tilsat nogle elegante smykker og en lækker lille taske. Med et par fine flade ballerinaer (især dem med snøre er en sikker vinder denne sæson!) eller et par mules lige til at stikke ned i, så er der intet der kan stoppe festen.

Fik vi nævnt de røde negle? De er prikken over i’et til et fint, festligt og feminint look!

… Er du klar på lidt ekstra inspiration? Så slå om på side 107 i ELLE’s maj nummer, som er på gaden nu, og lad dig inspirere af modeserierne ’Pink Dreams’ & ’The Greenhouse’.

Når du har ladet dig inspirere tilpas nok og er klar til at lufte det feminine og festlige look, så er det jo oplagt at gøre det til ELLE Style Awards den 17. maj, som du stadig kan nå at købe billet til.

Se med i galleriet, hvor ELLEs moderedaktion guider til det spritnye maj-nummers forsidelook!

Psst... brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Shoppguide: Få det feminine forsidelook

Relaterede artikler