Shoppeguide: Bring jungle fever til dit look

Bring jungle fever til dit look
Fotograf: Jonas Jensen, Stylist: Mie Juel

'Jungle Carbaret' er, hvad modebossen og Creative Director på ELLE Style Awards 2017, Uffe Buchard, kalder dette års tema til ELLE Style Awards 2017. Og med under en måned til årets største modefest løber af stablen, var det naturligvis passende at guide til et af vores yndlings-looks denne sæson: det jungle-inspirerede look med masser af  løse silhuetter, bar hud og brændte farver. 

Sæsonens sexede og urbane jungle-trends, blev set på catwalken til shows som Balmain, Stella McCartney og Max Mara. Og hvis du er lige så vild med trenden, som vi er, kan du heldigvis nemt og hurtigt implementere de cool tendenser i din egen garderobe. 

Vi anbefaler, at du går efter grønne og brændte brune nuancer, dyreprints og løse silhuetter. Tilsæt gerne den brændte farvepalette masser af guld, så du opnår det perfekte sexede og glamourøse jungle-look. Ønsker du et mere afdæmpet look, kan du gå efter et par lange løse bukser og en varm overgangssweater og tilsætte et par store smukke statement-øreringe for at holde looket interessant.

I galleriet har vi samlet vores bud på 20 af sæsonens fineste styles, der kan bringe jungle-vibes til dit look. 

Bring jungle fever til dit look

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler