Shoppeguide: 10 stilfulde blazer jakker

Foto: Sune Czajkowski / Produktfoto Styling: Mie Juel

De maskuline referencer og 1980'er-silhuetterne fortsætter ind i efteråret, og derfor kan du sagtens lade blazer-jakken blive forrest fremme i skabet - eller investere i en ny!

Den oversize blazer er nemlig et hit og specielt dem med et 'boyfriend'-snit, uden fokus på taljen. Den kan både bruges til et par jeans eller til din flagrende sommernederdel, hvor du leger med kontrasten mellem det feminine og maskuline.

Læs også: Shoppeguide: 10 florlette sommerkjoler med blomsterprint

En klassisk blazer er desuden et nydeligt valgt til en kølig sommeraften, hvor du skal have lidt over skuldrene, og jakken fungerer også i sensommeren og hen mod det køligere efterår som en overgangsjakke.

Der findes med andre ord ikke et outfit eller en andledning, der ikke kan tåle en opgradering med en blazer, der er en af de garderobefavoritter, man næsten ikke kan have for mange af. Hvis og den behøver ikke altid være sort...

Kig med i galleriet nedenfor og find inspiration til hvilken blazer, der skal pynte i dit klædeskab den kommende sæson. Er du mest til den ternede, en stribet, den klassiske sorte - eller en rosa variant?

Shoppeguide: 10 stilfulde blazer jakker

 

 

 

Relaterede artikler