Shoppegalleri: Sommerens 10 fineste badedragter

Shoppegalleri – Sommerens 10 fineste badedragter
Foto: Anja Poulsen, Stylist: Mie Juel

Det er sommer lige om lidt, og dertil hører der sædvanligvis sol, strand og vand. Derfor har ELLEs moderedaktion i denne uge fundet 10 af sæsonens fineste badedragter, som i år er sommerens absolutte musthave.

I år er badedragter igen blevet et kæmpe hit, så hvis du ikke allerede har en liggende, så er det tid til at få fingrene i en. Om du er til søde feminine detaljer, eller du er til et mere minimalistisk look, så kan du med garanti finde en, der passer lige præcis til dig.

Sæsonens badedragter fås nemlig i alverdens farver, mønstre og faconer, så der er ingen undskyldning for ikke at kunne finde det helt rette item til din kommende sommergarderobe. Sommerens badedragter skal styles med en strandtaske, et par slip-ins i en varm farve kombineret med en lækker gylden kulør. 

Badedragten kan det hele, og kan let fungere som en del af dit outfit, også selvom du ikke ligger ved stranden. Brug den som en selvstændig top til dine favorit jeans eller smid en af sæsonens feminine kjoler over, hvis du skal direkte fra stranden og til fest.  

Se med i galleriet, hvor ELLE’s moderedaktion har fundet 10 forskellige bud på sæsonens skønne badedragter…

Shoppegalleri – Sommerens 10 fineste badedragter

 

Relaterede artikler