Shoppegalleri: Få månedens forsidelook med modellen Laura White

Foto: Anders Overgaard, Stylist: Stephanie Gundelach

I denne måned står menuen blandt andet på fransk boheme og røde læber i ELLEs aprilnummer, som er særligt dedikeret til alt der er fransk – fordi vi ELLEsker det chikke pariserlook!

Nøglen til det perfekte, franske look er uden tøven den klassiske hvide skjorte, de brede herrebukser og selvfølgelig et par feminine hæle. Fremhæv dine kvindelige former ved hjælp af et bredt bælte i taljen på en smuk boho-kjole eller i livet på dine herrebukser med et loose fit.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Du kan også sammensætte en lækker løs skjorte – eller en smuk kashmirtrøje - med en cool, højtaljet nederdel. Det handler om at opnå en balance mellem coolness og fransk femme fatale – uden at ligne man har prøvet alt for meget. Denne sæson ser vi desuden den ultra-franske baret gøre et comeback, og du må heldigvis gerne bære den, selvom du ikke er Parisienne.

Læs også: ELLE april // Nyt magasin på gaden + Dossier

På forsiden denne måned finder du danske Laura White, som allerede har haft stor succes på de internationale catwalks, blandt andet som model for Chanel, Dior og Valentino. Den unge model er ikke kun en stjerne på de internationale podier under modeugerne, men pryder altså også denne måneds forside på bedste, franske manér - og i galleriet herunder kan du snyde dig til hendes stil gennem 10 items, moderedaktionen særligt har udvalgt til dig, der vil gøre hende kunsten efter. 

Få månedens forsidelook med modellen Laura White

Relaterede artikler