Shoppegalleri: Få det sommerfriske forsidelook

Shoppegalleri: Få det sommerfriske forsidelook
Foto: Produktfoto

Sommeren er snart over os, og den lune årstid kalder på smukke farverige paletter kombineret med en lækker sommerglød. I månedens magasin er der heller ikke sparet på hverken farver eller prints, og vi håber at gå sommeren i møde i et ligeså sommerfint look som månedens forsidemodel. Mathilde Brandi. 

Vi elsker sæonens feminine prints, og der må gerne være en masse at se på, såsom et sæt smukke statement øreringe og en masse print gerne kombineret med en scrunchie ien  flot farve. Nogen ville måske tro, at ”Sex and the City”-damerne, fik ødelagt schrunchiens ry, men den famøse hårelastisk har igen fået sig et comeback - se bare på månedens forside, hvor Mathilde Brandi rocker den til perfektion. 

SS17-kollektionerne har i år budt på masser af sine flagrende skjorter i fine feminine prints, som let kan kombineres med et statement eller en anden farverig accessorie. Du kan med fordel tilsætte et par fine perleøreringe til et neutralt look, hvis du vil skabe lidt feminin kant. 

Oveni alle de smukke farver, vil vi stadig gerne ramme et naturligt velplejet look. Dette må gerne indrammes af et par store pjuskede bryn i samspil med en fin og simpel makeup.

Se med galleriet, hvor ELLE’s moderedaktionen guider til en fint sommerlook à la månedens forside...

Shoppegalleri: Få det sommerfriske forsidelook

Relaterede artikler