Shoppegalleri: Få det lækre forsidelook à la Caroline Wozniacki

Foto: Henrik Bülow

Denne måned pryder Danmarks største tennisstjerne, Caroline Wozniacki, forsiden i fine pastelfarvede nuancer, der er perfekte til det kommende forår. ELLEs moderedaktion guider dig her til, hvordan du får det yndige forårslook.

Foråret er oppe over os, og det betyder at de lettere lag og lysere farver, skal findes frem. Denne sæson skal du gå efter et klassisk look i form af en blå skjorte og hvide, vidde bukser. For at holde varmen i det skiftende vejr, er det ideelt at tilføre en lun uldfrakke, imens du kan gøre looket mere skødesløst og afslappet, ved at lade håret hænge løst og tilføre et par elegante loafers. 

Læs også: En hilsen fra chefredaktricen: Den sidste bold

Skjorten hører ikke længere kun til på kontoret. Når det bliver lidt varmere i vejret, og stængerne skal luftes, kan du nemlig snildt bruge din lange skjorte som en fin sommerkjole. På de køligere aftener er en fin lyserød sweater både pæn og praktisk - og ved at matche din neglelak i samme lyserøde nuance, giver det de traditionelle loafers og den blå skjorte et ekstra feminint pust.

Se også: ELLE April // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

I denne måneds ELLE kan du læse et eksklusivt interview med Caroline Wozniacki og komme helt tæt på tennisdarlingen - så skynd dig ned i din lokale bladkiosk og få fingrene i det nye magasin.

Se med i galleriet hvor vi har samlet 10 items, så du kan få Carolines sprøde forsidelook.

Shoppeguide: Få Caroline Wozniackis lækre forsidelook

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.

Relaterede artikler