Shoppegalleri: Få det fine lyserøde forsidelook

Foto: Sean McMenomy / PR

Vi tager forskud på foråret med ELLEs februar-nummer, som vi er stolte over at kunne sige, er vores ELLE nr. 100!

Det fejrer vi med et lyserødt og helt særligt jubilæumsnummer, hvor du kan finde alt fra modetendenser fra 2008-2016, der stadig holder til interviews med 10 spændende personligheder indenfor modeverdenen med 10 forskellige baggrunde.

Udover månedens magasin får du også et særligt ELLE #100-tillæg, som giver dig alt det bedste fra ELLE-universet gennem de sidste 100 numre.

Læs også: ELLE nummer 100 // Nyt magasin på gaden 

På ELLE er vi vilde med de lyserøde nuancer, som kan mikses på kryds og tværs og bruges både til fest og hverdag. Gør som vores smukke forsidemodel og vinder af 'Årets Model' til ELLE Style Awards 2016, Regitze Christensen, og hop i den lange satinkjole til en festlig lejlighed og tilsæt et par fine mules og nogle glitrende smykker for et fint og feminint festlook.

Til hverdag kan du nedtone det lyserøde look lidt med en blød strik, en fin midi nederdel og et par sneakers med en lyserød detalje.

... Med andre ord: It's pretty and pink! What’s not to like?

Se også: Hilsen fra chefredaktricen: ELLE nummer 100! 

Månedens forsidekjole er fra Samsøe og Samsøe og billedet er fra modeserien "Eat, Sleep, Repeat" i det nye ELLE, hvor Style Director, Mie Juel, har udvalgt sine favoritlooks fra 26 danske designere. Du finder hele modeserien og alle de lækre looks fra den danske modescene på side 86 i det nye ELLE! 

Lad dig guide til månedens forsidelook i galleriet, hvor du både finder priser og links.

Shoppegalleri: Få forsidens fine lyserøde look

Relaterede artikler