Shoppegalleri: Få det cosy og chikke look fra månedens forside

Shoppegalleri: Få månedens cosy og chicke forsidelook
Foto: Oliver Knauer, Stylist: Josephine Aarkrogh

I denne måned har vi den 21-årige danske model Ulrikke Høyer på forsiden - og hende skal du kende! 

For ikke nok med, at Ulrikke er en af de mest succesfulde danske modeller i øjeblikket med et CV, der tæller nogle af modebranchens største shows som Stella McCartney, Chloé, Valentino, Lanvin, Kenzo og ikke mindst Louis Vuitton, ligesom skønheden har skudt modeserier for alle de store magasiner som Vogue, Dazed, W og ELLE. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Så er hun også en pige med ben i næsen, som turde råbe op, da hun tidligere i år i forbindelse med en casting til et Louis Vuitton-show blev behandlet dårligt. For det kræver mod at sige fra over for modens allerstørste spillere, og derfor fik hun da også lynhurtigt sat sit navn på verdenskortet både inden- og udenfor modebranchen.

Og ligesom ELLE altid hylder de største sejre i modebranchen, så var det heller ikke uden tøven, at ELLE-redaktionen sagde ja, da vi blevet inviteret indenfor i Ulrikkes hjemlige omgivelser til en snak om diversitet og mønstermodeller med tre centimeter ekstra om hofterne. En snak som blev til et 3 siders langt interview, som du selvfølgelig kan læse i nye ELLE.

...Men Ulrikke er ikke blot en smuk model med ben i næsen, hun har også en cool stil på den der chicke og afslappede måde, og derfor inspirerer vi dig i galleriet nedenfor til et cosy og chicked look ala. Ulrikke Høyers look fra månedens forside.

Shoppegalleri: Få månedens cosy og chicke forsidelook

Relaterede artikler