Shoppegalleri: 10 tidløse trenchcoats

Trenchcoaten er en evig favorit, som med sit klassiske look har en fast plads i vores garderobe.

Derfor kan man altid spotte de tidløse trenchcoats i forårets lidt lunere gadebillede - og denne sæson bliver ingen undtagelse!
 
Men går du med tanker om at købe den klassiske jakke, skal du måske lige kigge med her først - for i denne sæson er den gamle kending nemlig blevet opdateret.
 
 
Det klassiske udtryk, som vi normalt forbinder med trenchcoaten, er i år blevet erstattet af en mere sporty og maskulin tendens, som giver frakken et moderne udtryk.
 
Så hvis du skal på udkig efter en ny trenchcoat til det kommende forår, skal du tænke i anderledes pasformer og materialer.  
 
Trenchcoaten, der oprindeligt var tiltænkt britiske officerer, da Burberry – efter sigende – opfandt den klassiske frakke, er nu blevet fornyet i modehusets SS18-kollektion, som blandt andet byder på en trenchcoat i transperant en af slagsen i plastik. Balenciaga har også givet deres bud på en en rå og maskulin nyfortolkning af den klassiske trenchcoat.
 
 
Uanset om du holder dig til den helt klassiske udgave, eller om du ikke kan vente med at gå foråret i møde iført sæsonens nye trenchcoat-tendenser, kan du finde masser af inspiration til din nye frakke, ved at scrolle i gennem galleriet nedenfor:
 

Shoppegalleri: 10 tidløse trenchcoats

 
 
 

Relaterede artikler