Shoppegalleri: 10 lune og lækre striktrøjer

Foto: Sune Czajkowski. Styling: Anette Hvidt

Vinterkulden fortsætter med at bide sig fast udenfor, og foråret lader altså derfor vente på sig.

Garderoben skal derfor stadig være fyldt med items, der kan give dig et lag-på-lag look; men at holde varmen kan sagtens gøres langt nemmere.

Læs også: 10 vamsede striktrøjer

Istedet for at sikre dig varmen ved at bære to lag eller flere, kan du nemlig med fordel iføre dig en lun strik - og det er heldigt, for der er virkelig mange pæne på markedet at gå efter lige nu!

Gå derfor efter de lune og lækre strik, der holder på varmen på den mest fashionable måde - for ingen fuldendt garderobe uden en smuk og lun strik, som absolut er et musthave!

Striktrøjen er et must-at-have, da den både kan bruges som en del af din hverdagsuniform når kulden melder sig, samt som et stylings-supplement i løbet af foråret og på de kølige sommeraftener. 

Sammensæt din strik med et par lækre jeans, en feminin, plisseret nederdel eller bind strikken rundt om livet, når forårskjolen er fundet frem.

Læs også: Magasin fejrer 150-års jubilæum med særudstilling

Vælg mellem den chunky og grove variant, den mønstrede eller hvad med den mere klassiske udgave med et klassisk snit?

Uanset hvilken udgave du vælger, kan strikken bruges til langt mere end vi umiddelbart lige går rundt og tror, og i galleriet nedenfor har moderedaktionen samlet de 10 bedste bud på striktrøjer, der alle kan styles til enhver lejlighed - blandt andet den mønstrede strik, den broderede strik og striktrøjen med den fineste off-shoulder detalje...

Shoppegalleri: 10 lune og lækre strik

 

Relaterede artikler