Shoppegalleri: 10 flotte par øreringe til foråret

Foto: Sune Czajkowski. Styling: Mie Juel / produktfoto

Statementøreringene gør sig mere og mere populære i modebilledet og de store, opsigtsvækkende øreringe er et smykke, du helt sikkert har lyst til at finde frem til hverdagens festlige begivenheder.

Hvad end du bedst kan lide dem store, larmende eller chunky, har ELLE redaktionen fundet 10 forskellige bud på cool bling-bling, du helt sikkert ikke går galt i byen med, da et must-have uden tvivl er de elskværdige statementøreringe; de kan i høj grad tiltrække opmærksomhed og skabe fede, gyngende vibes på dansegulvet.

Fremhæv din hals ved hjælp af et par lange, smalle og funklende øreringe eller vælg i stedet den chunky version, som skaber karakter til resten af dit outfit. Brug ikke kun statementøreringene til festlige begivenheder, men gør hverdagsuniformen interessant og personlig ved hjælp af et par utraditionelle øreringe.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Fede jeans, en basic T-shirt eller måske en fluffy striktrøje kan sagtens fungere som base for de flotte øreringe, du skal fuldende looket med.

Læs også: Johannes favoritter: 10 feminine klassikere på budget 

I galleriet finder du 10 par smukke statementøreringe, der alle har forskellige størrelser og former. Til fælles har de alle, at de kan bruges til de festlige begivenheder - store som små. 

Leg med forskellige størrelser og farver, og husk - i dette tilfælde er 'less is more'-udtrykket absolut ikke gældende! 

Shoppegalleri: 10 flotte øreringe til foråret


 

 

Relaterede artikler