Shoppegalleri: 10 fine og feminine undertøjssæt

Foto: Anja Poulsen, stylist: Johanne Brostrøm

Det er ikke gået nogens næse forbi, at årets sidste fester er over os.

ELLEs moderedaktion har de seneste uger guidet dig, kære læser, til hvordan du kan få det mest festlige look, hvad enten du er til farven rød, sort, lyserød, drømmende velour eller den funklende og glitrende trend

Til årets mest festlige sæson hører de flotteste og mest gennemtænkte outfit også til; det er derfor på sin plads, at det indre også får en fashionabel overhaling.

Vi har alle en tendens til at glemme at give undertøjet lidt opmærksomhed, når vi skal ud af døren til årets sidste fester. Det er en skam, da din særligt udvalgte festkjole kan give et glimt af en fin, delikat blonde. 

Læs også: Johannes favoritter: 10 hyggelige december-favoritter på budget

Og hvorfor synes ELLEs moderedaktion at undertøj er så vigtigt? Udover at en feminin bh kan give det sidste touch til et outfit hvis festkjolens snit tillader det, så kan det helt rigtige sæt undertøj tilmed sørge for, at dit outfit sidder helt perfekt - og et nøje udvalgt sæt undertøj giver lige dét ekstra til selvtilliden - oh là là! 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Vælg den pasform som du føler dig bedst tilpas i, og gå efter styles i skønne, sarte nuancer, labre snit og delikate materiale - det er (også) det indre, som tæller! 

Lad dig inspirere af de 10 fine og feminine undertøjssæt i galleriet, som ELLEs moderedaktion selv drømmer om at iføre sig til årets (aller)sidste fester. 

Shoppegalleri: 10 fine og feminine undertøjssæt

Relaterede artikler