Shoppegalleri: 10 feminine stiletter til julens fester

Shoppegalleri: 10 feminine stiletter til julens fester
Foto: Olivia Frølich. Styling: Mie Juel, Johanne Brostrøm og Josephine Aarkrogh. Produktbilleder: PR

De høje, feminie sko er en evig garderobeklassiker. Skoen er super feminin i sig selv og kan gøre underværker for både ben og holdning.

... Og så sørger skoen jo desuden for at tilføje de dér ekstra centimeter, som de fleste af os dødelige går rundt og sukker efter!

Julen er højtiden for fester, hvor man gerne må gå all-in på både makeup, smykker, glitrende kjoler og sko. For de helt perfekte sko fungerer som kirsebærret på toppen og pifter ethvert look op på smukkeste vis.

Det er altså lige nu, der er ekstra mange gode grunde til at investere i et par nye stiletter. Og mon ikke du altid kan finde plads til nye sko, uanset hvor mange par stiletter din garderobe allerede besidder?

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.   

De feminine stiletter er dog ikke kun forbeholdt festbrug men kan ligeså vel benyttes i en hverdag på kontoret eller til en date. Brug dem med en casual strik og et par højtaljede, brede bukser for et lækkert workwear-outfit eller med et par straight cut jeans og en sprød, nystrøget skjorte i hvid for et mere cool hverdagslook.

Læs også: Shoppegalleri: 10 festlige kjoler til hverdagsbrug 

Swipe dig gennem galleriet nedenfor, hvor ELLEs moderedaktion har samlet deres 10 bedste bud på smukke, feminine stilletter, som vi selv sukker efter at eje...

Shoppegalleri: 10 feminine stiletter til julens fester

Relaterede artikler