Shoppegalleri: 10 cool denimjakker

Foto: Anja Poulsen, styling: Sophia Roe

Snart (vi krydser fingre!) er det tid til at smide den store vinterfrakke og bevæge sig ud i det mildere vejr med denimjakken på. Denimjakken er og bliver en klassiker, du kan bruge til stort set alle outfits - samtidig fungerer jakken både som den perfekte overgangsjakke og som blazer, når det er en smule koldere udenfor; netop derfor er og bliver en cool denimjakke en sikker vinder i enhver garderobe.

Brug en kort og chik denimjakke ud over en fin, blomstret kjole, som skaber et adslappet og boheme-inspireret look. Hvis du er den modige fashionista, kan du også vælge at gå all-in på stilen som vi kender den fra Beverly Hills 90210, og sammensætte dit outfit udelukkende af denim fra top til tå.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Vores bedste tip? At sørge for, at bukser og jakke er en anelse forskellige i farven, så hele looket ikke går i et, men derimod skaber lidt kontrast.

Læs også: Shoppegalleri: 10 fine forårssmykker 

Hvis du allerede har en denimjakke, er det måske på tide at forny klassikeren - eller måske leder du efter inspiration til din første denimklassiker til garderoben?

Swipe dig gennem galleriet nedenfor, hvor moderedaktionen giver deres bedste bud på sæsonens 10 mest cool denimjakker. 

Shoppegalleri: 10 cool denimjakker

Relaterede artikler