Stjæl stilen Shop Meghan Markles ’Jackie O'-inspirerede kjole, der nu er på udsalg

Foto: Mega

Hertuginde Meghan Markle er kendt for sin klassiske stil, der altid oser af elegance og lækkerhed. 

Det var derfor ikke en overraskelse, at da hun til et arrangement mødte op i The Black Halo ’Jackie O’-kjolen fra Saks Fifth Avenue, der har sit navn efter Jackie Kennedy Onassis, der var førstedame under John F. Kennedys præsidenttid.

Men den ikoniske kjole er tilsyneladende også populær blandt andre ’A-listers’, og med dens overkommelig pris kan kjolen også blive dit næste køb. Den er nemlig på udsalg!

I april 2018, en måned før sit bryllup med prins Harry, blev Meghan spottet i den figursyede kjole med bælte i taljen, da hun deltog til en reception for kvinders rettigheder hos Royal Aeronautical Society i London.

Meghan parrede kjolen med en fin clutch fra Gucci og sorte stiletter.

Foto: Mega

Kjolen er ikke en del af en ny kollektion, men den er derimod et godt eksempel på et item, der kan bruges i mange år frem på grund af det klassiske design.

Kendte såsom Blake Lively og Kim Kardashian er nemlig også blevet spottet i den tidløse kjole - mange år tilbage, afslører billederne - mens skuespillerinden Scarlett Johansson ligeledes var iført den sorte, tætsiddende kjole i rollen som Natasha Romanoff i Iron Man 2 fra 2011. 

Foto: Mega

'Jackie O'-kjolen fra Saks Fifth Avenue koster normalt $375, men er nu på udsalg til $282 svarende til knap 2.000 danske kroner. 

Kjolen er tilgængelig i blå, rød, hvid og sort, som den Meghan bar, og du kan købe den HER.

Så er du sikker på at have en klassisk, tidløs kjole i skabet, som fungerer til en bred vifte af arrangementer. 

Relaterede artikler