Love is not a crime Shop den farverige Mads Nørgaard-kollektion her

Foto: Marco Van Rijt

'Love is not a crime' (LINAC) kollektionen byder på et hav af muligheder, hvad angår spændende farver og styles, der alle har det tilfælles at hylde priden.

På trods af, at hjemmearbejdsdagene i sweatsuits er ved at være ovre, har flere brands denne sæson stadig ladet sig inspirere af det afslappede og oversize look og kommer med flere bud på styles, som både er komfortable, men også stilfulde. Denne stil har Mads Nørgaard også inddraget i denne kollektion, og vi er vilde med det!

Linac-kollektionen består af farverige sweatsuits, t-shirts og net, der kan fås i hver en farve fra prideflaget.

Læs også:10 back to basic-items

En cool basic t-shirt, som den fra Linac-kollektionen vil altid være et must i vores garderobe. Om du styler den under en jakkesæt, en vest eller alene med et par jeans, giver den et fint og farverigt pust til dit outfit.

Sweatsuitet som sæt er ideelt, hvis du ønsker et afslappet og komfortabelt outfit, men der er også mange muligheder for at style delene separat. Kombiner f.eks. hoodien med et par herrebukser og en cap for et cool hverdagsudtryk.

Læs også: Her er forklaringen på, hvad LGBTQIA+ står for

I galleriet herunder har ELLEs modeteam samlet nogle favoritter fra kollektionen:

Love Is Not A Crime-kollektion, Mads Nørgaard.

Læs også: Sus Wilkins: ”Jeg kan huske, jeg tænkte, det var underligt, jeg fik sommerfugle i maven, for det var jo en pige”

Relaterede artikler