Foto: PR
Annonce

Shop de internationale stilikoners designer-items på Vestiaire Collective

af annonce 5/12/2017
Om det er et taskeikon, som en klassisk Hermès Birkin Bag, eller tidens it-tasker fra Céline, Gucci eller Chanel, så finder du den med sikkerhed på Vestiaire Collective. Læs her, hvorfor du bør gøre dit næste designerkøb her!

Har du længe sukket efter en klassisk Chanel 2.55 Flap Bag eller står en fuchsiafarvet Gucci GG Marmont eller koboltblå Balenciaga-pumps øverst på din ønskeliste? Så er du ikke alene… Enhver fashionista har mindst ét drømme-item, der er hendes svar på materielt Nirvana. Men faktisk er der ikke så langt til stadiet af materiel lykke, som man skulle tro.

Vestiaire Collective, der er Europas største platform for køb og salg af 'pre-loved' designervarer, er chancen for at man finder netop sit ideelle drømmekøb nemlig ganske stor. Der bliver lagt omkring 4.500 nye items til salg på siden hver dag fra mere end 4.000 brands lige fra Chanel, Hermès, Gucci, Louis Vuitton, Céline, Dior, Balenciaga, Saint Laurent, Cartier, Rolex, Isabel Marant og mange flere.

Shop allerede nu på www.vestiairecollective.com

Det bedste af det hele er, at mange af de designervarer, der bliver sat til salg er fra de aktuelle kollektioner, men man sparer altså mellem 30-70% af den oprindelige pris, da alle items har haft en tidligere ejer. Mange af sælgerne på sitet er verdens førende fashionistaer, streetstyle darlings og modeller, der altid er på forkant med de sidste trends, og har en hurtig udskiftning i garderoben. Der er derfor altid noget nyt og frisk at komme efter – og mange af de items, der er til salg, har ofte kun været brugt få gange, inden de bliver solgt videre.

Selvom der er mere end 500.000 designer styles til salg på siden, sørger Vestiaire Collective for, at alle items – hvert og et – bliver autencitetstjekket og at standen lever op til beskrivelsen og er egnet til videresalg. På den måde bliver man som køber aldrig snydt.

Hvert item, der er til salg på Vestiaire Collective, bliver nøje tjekket igennem en detaljeret tre-trins proces. Første trin afklarer, at det pågældende item er ægte. Andet trin vurderer produktets stand i forhold til sælgerens beskrivelse. Det sidste trin tjekker, at der ikke er nogle fejl i produktet, som sælgeren ikke har oplyst. På den måde tager Vestiaire Collective aktivt kampen op mod kopivarer, som aldrig kommer til at florere på siden, og Vestiaire Collectives kontrolteam er eksperter i at gennemgå hvert item minutiøst for alle detaljer, der slå fast om en vare er ægte eller ej.

Men hvordan startede Vestiaire Collective?

I starten var det en meget enkelt idé: At give et nyt liv til tøj, tasker og sko, som var er i høj kurs, men som man ikke får brugt. Stifterne tappede ind i en tidsånd, hvor både kvinder og mænd har tendens til hele tiden at udvide deres garderobe, men hvor de fleste kun bruger en brøkdel.

Det ville Vestiaire Collective gøre op med, og hensigten var derfor at fungere som mellemled mellem personer, der har gode varer at sælge, og købere i hele verden. Og markedet udvider sig hele tiden, for tendensen er, at jo mere tøj der bliver købt ude i de fysiske butikker, jo mere bliver der også solgt videre efterfølgende online.

Vestiaire Collective er blevet førende på de europæiske marked, fordi de har en super intuitiv fornemmelse for, hvad der hitter. Det er nemlig ikke altid de samme items, der er i ligeså høj kurs i eksempelvis London, Paris, Berlin eller København. Ind i mellem sker det, at visse vintagevarer får kultstatus i nogle byer, og det har Vestiaire Collective en intuitiv sans for at opspore:

”Vi har baseret vores identitet på en meget enkelt idé: Vi accepterer kun det bedste, takket være opbakningen af et team sammensat af eksperter og stylister, som på én gang er i stand til at identificere tendenser og afvise visse produkter, men som også kan forbinde kollektioner med sæsoner og vintage med det, man ser på de internationale catwalks,” udtaler Vestiaire Collective.

Denne tilgang til trendbaseret secondhand har gjort Vestiaire Collective til den ultimative destination for eksklusiv designer vintage og secondhand shopping online, som de er i dag. Her kan man altså nemt finde sæsonens mest eftertragtede designer-pieces til marginalt lavere priser, end hvis man skulle investere i varen fra ny, men uden man går på kompromis hverken med varens stand eller autencitet. Så hvad enten man selv har et par designertasker til overs, der fortjener et nyt liv en glad fashionistas garderobe, eller man er på udkig efter den ellers udsolgte taskemodel fra tidens hotteste modehus, som man ikke nåede at få fat på i butikken, er Vestiaire Collective stedet, man skal søge hen for at få sine modedrømme opfyldt.

Der er allerede mere end 6 millioner brugere på sitet, så det er bare med at slutte sig til horden af modeelskere og komme i gang med at shoppe direkte fra verdens førende stilikoners garderober!

Vestiaire Collective har også en smart app, der gør det endnu nemmere at købe og sælge på siden.

Som køber kan man hver dag shoppe blandt de mere end 4.500 nye items, der føjes til siden, og man er altid sikret, at varen er ægte og i den stand, den er angivet til at være i. Desuden er der også helt sikre betalingsmetoder – også gennem appen.

… og skulle man have lyst til at sælge, har det aldrig været nemmere, end gennem app’en: Man tager blot et billede af det item, man vil sætte til salg, uploader det og angiver en salgspris. Et voila: få sekunder efter er produktet klar til at blive købt af en af de 6 millioner brugere på Vestiaire Collective.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med at købe og sælge luksus vintage med Vestiaire Collectives app her

I galleriet nedenfor, har vi samlet et udvalg af de lækre items, der allerede nu findes på Vestiaire Collective, som du kan lade dig inspirere af til dit næste luksuskøb.