Se hele H&M's 'Studio' AW14 kollektion

Foto: H&M

Du kan allerede godt sætte kryds i kalenderen d. 4. september, hvor H&M's Studio AW 2014 kollektion lander i butikkerne. Den muntre, sofistikerede stil, der kendetegner den bohemeinspirerende kvinde anno det 21. århundrede, er i fokus i H&M Studio til efterår og vinter. H&M Studio blev vist på modeugen i Paris, og gennemgående for kollektionen er, at det er det feminine, der møder det maskuline.

Læs også: Ganni indtager det hippe Østlondon

Kjolen med de smalle stropper dominerer kollektionen, og fungerer godt som basistøj, der kan bæres alene eller lag-på-lag. En anden tendens, der dominerer kollektionen, er herreinspireret tøj i et skarpt snit som f.eks. figursyet blazere eller rå bikerjakker i læder. Ifølge H&M er den draperede nederdel sammensat med nogle matchende bukser den nye habit, og derfor et af efterårets absolutte must-haves. Hvis man ønsker sig en pels til vinter, men ikke har budget til en ægte, er der et smukt alternativ i H&M's Studio AW14 kollektion, der har en lignende jakke i hvid eller brun til kun 599,- kr.

Se også: Calvin Klein lanceres i Wood Wood

Du kan se hele H&M's Studio AW14 kollektion i galleriet nedenfor. Priserne fra kollektionen svinger fra 179 kr. for deres basis tee's til 1999 kr. for deres flotte sorte ruskindjakke. Så der burde være noget for ethvert budget…

Her på ELLE-redaktionen er der i hvert fald ingen tvivl om, at vi alle sammen skal et smut forbi H&M eller hm.com d. 4 september.

Kollektionen vil blive solgt i 260 butikker over hele verden, samt på hm.com fra d. 4. september.

H&M Studio AW14 kollektion

Relaterede artikler