se-de-bedste-styles-fra-arket
Foto: PR
Ny kollektion

Se de bedste Arket-styles, der kommer i butikkerne denne uge

af Line Lei Mohrsen Jensen 5/08/2020
Sensommeren er over os, og hvad er bedre end en helt ny kollektion fra Arket, som passer til det danske vejr? I denne omgang bærer kollektionen præg af nedtonede farver, strik og læder – og vi har udvalgt de 20 bedste styles til dig.

Arket er kendt for sine klassiske- og stilrene styles, som kan redde enhver tøjkrise. I denne omgang kan den nye AW2020-kollektion berige din garderobe med items som strik, støvler og veste. What’s not to like?

Læs også: Spottet på Instagram: 10 par sporty nylonshorts

Ifølge Arket skal dit efterårslook holdes i neutrale farver, idet kollektionen, der bl.a. indeholder jeans, ribstrik og overgangsjakker, byder på en farveskala a la sort, nude og mørkebrun.

Kollektionen er produceret i bæredygtige materialer som hør, lyocell samt økologisk bomuld, og du kan derfor bære de behagelige styles med god samvittighed. 

Psst! For nyligt blev det annonceret, at webshoppen Zalando fra d. 21. august 2020 vil forhandle Arkets varer til både kvinder, mænd og børn- og de vil være at finde lige HER

Så hvis du står og mangler inspiration til dit sensommer- og efterårslook, kan du tage et kig på Arkets fine items, der kan peppe ethvert outfit op. 

Du kan få fingrene i Arkets nye kollektion fra onsdag den 6. august 2020 - hvis du svinger forbi butikken eller klikker dig ind HER

Gå efteråret i møde i cool Arket-styles - og se de bedste items fra den nye kollektion i galleriet herunder: