Annonce

Sådan styler du Ole Lynggaard Copenhagen Sweet Drops Collection a la ELLE

af Rose Maria Boelsmand 25/01/2017
Se hvordan ELLE-redaktionen bar de smukkeste smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen Sweet Drops Collection til fejringen af ELLE nr. 100.

Når ELLE holder fest, skal der ikke spares på noget. Særligt ikke outfit og accessoires - for diamanter er jo som bekendt en kvindes bedste ven. For en aften havde vi dog lade diamanterne blive hjemme i smykkeskrinet til fordel for nogle andre ædle stene, nemlig Ole Lynggaards Sweet Drops Collection, der består af yndigste, dråbeformede charms med fine stene som onyx, røgkvarts, månesten, akvamariner med flere. De små drops findes også i solid guld med eller uden diamanter.

Læs også: Se alle billederne fra ELLE nr. 100 festen her

Hvert "drop" er fuldendt med klassisk Ole Lynggaard'sk finesse med en let-svungen hægte i rødguld, der gør det muligt at sætte de små drops i alt fra lange guldkæder til spinkle silkesnore. De søde drops, der fås i et væld af naturlige farvenuancer, der changerer i lyset, kan også sættes på Ole Lynggaard Copenhagens tykkere Design armbånd i farvet silke eller læder, der vikles kækt om håndledet som en moderne og funky kontrast til de fine, enkle smykkecharms.

I Ole Lynggaard Copenhagen Sweet Drops Collection findes både helt små og lidt større drops, og kombinationen af størrelser, farvenuancer og stene er næsten uendelig. Derfor havde ELLE-redaktionen også skabt meget forskellige smykkelooks til fejringen af ELLE nr. 100, og sammensat drops med farvede silkesnore og spinkle guldkæder og stjerne-charms fra Shooting Star-kollektionen, der passede perfekt til aftenens natlige pyjamas-party tema.

Se hele udvalget af charms i Ole Lynggaard Sweet Drops Collection her

Se med i galleriet neden for og find inspiration til stylingen af Ole Lynggaard Copenhagen Sweet Drops Collection med udgangspunkt i ELLE-redaktionens personlige styling til ELLE100-festen.