ELLE guider Sådan styler du dine hvide jeans

Foto: @josefinehj og Imaxtree

Selvom mange forbinder de hvide jeans med sommer, betyder det ikke, at de skal pakkes ned med sommertøjet, når efteråret melder sin ankomst. De kan nemt styles, så de passer ind i din efterårsgarderobe.

Gør eksempelvis som Josefine HJ, og style dine hvide jeans med en hvid top for et all-white-look eller ifør dig en cool oversize strik. Gå gerne efter nogle lange, loosefit jeans for at afslappet og chikt udtryk. 

Læs også: Shoppegalleri 10 perfekte sensommer-srtik 

Et par højtajlede straight jeans er særligt fine med en lille hæl - både høje sandaler til sensommeraftenerne og støvletter til de køligere efterårsdage.

Style her dine hvide jeans med en oversize blazer i en brun eller grålig tone og kombinér med et fint læderbælte i dine jeans eller bundet i taljen udenpå blazeren for et enkelt look.

Foto: Imaxtree

Et par hvide flared jeans er også ideelle, hvis du vil gå efter et mere feminint look. Enten med en sød top, som Jeanne Damas har gjort, eller med en enkel bluse eller skjorte for et simpelt og elegant udtryk. Kombinér dit outfit med et par fine ballerinaer eller et par flade loafers.

Foto: Imaxtree

Hvis du ikke allerede ejer et par, har ELLEs modeteam samlet 5 bud på de cool og klædelige hvide jeans i galleriet herunder.

5 hvide jeans

Læs også: Stjæl Hailey Biebers cool hverdagsoutfit 

Relaterede artikler