Foto: PR
Annonce

Sådan styler du den hvide t-shirt

5/10/2021
Annonce for BAREEN T-SHIRT - af ELLE Native
Det er noget vi alle sammen ejer, og sikkert har i flere versioner. Det er ’bare’ en t-shirt, men så alligevel ikke. Det, der måske synes som det mest enkle i din garderobe, er faktiske et af de vigtigste elementer, der byder på et utal af styling-muligheder, og derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige af slagsen. Vi guider dig her.

Den ligger sikkert allerede i din garderobe, men vidste du, at den klassiske hvide t-shirt måske er det mest undervurderede item i din garderobe? Uanset om din stil bærer præg af skandinavisk, minimalisme, color blocking eller er fyldt med mønstre og print, er t-shirten et centralt element i din garderobe – ikke bare til at afværge tøjkriser, men også som grundstenen i dit outfit. Selvom moden skifter, idét den nye sæson rammer, så kan en t-shirt altid være et godt udgangspunkt. Men hvordan kan du egentlig bruge den enkle t-shirt så den ikke ’bare’ er en t-shirt, men er med til at understrege udtrykket i dit outfit? Der er mange muligheder, og den kan bruges til at gøre dine looks mere unge, afslappede eller formelle. Der er faktisk ikke noget en t-shirt ikke kan.

At en t-shirt er meget mere end ’bare’ en t-shirt, ved holdet bag BAREEN T-SHIRT Frederik Skovgaard-Holm, Anthon Louis, Mathias Klitgaard og Frederik Pitter, som netop har lanceret deres første model til kvinder. Konceptet er simpelt: En t-shirt i god kvalitet og økologisk bomuld med en skarp pasform. En t-shirt der hverken er for lang, eller for kort, der sidder til, men ikke er for stram. Hjørnestenen i designprocessen har været at skræddersy fittet til den skandinaviske kvinde og alle de forskellige former, som hun kan have. Og en t-shirt behøver ikke kun være hvid. Hos BAREEN T-SHIRT, kommer den uundværlige beklædningsoverdel i syv forskellige farver: sort, hvid, støvet rosa, grøn, lyseblå, grå og sandfarvet. Den matcher ethvert outfit, ingen statement-logoer, ingen tidsbegrænsede kollektioner eller prints. Det er bare en t-shirt, som er bæredygtig og holder på både farve og form i vask... Også koster den kun 149 kr.

Foto: PR

Men hvordan skal den styles?

Look 1: Med jeans og blazer

Til hverdag kan du style din t-shirt med et par klassiske jeans. Opgrader hverdagslooket med en oversized blazer, og tilføj dine yndlings sneakers. Det på en gang enkelt, klassisk og casual, og der er plads til at lege med accessoires. Hvis du går efter et mere elegant look, så vælg en smal eller figursyet blazer og skift sneakers ud med et par stiletter for at gøre looket mere chikt. Særligt stilikoner som Sophia Roe og Pernille Teisbæk er gode til at fortolke det udødelige look anno 2021, og ikonet Julia Roberts har ’rocket’ det casual t-shirt look siden 1990’erne.

Look 2: Med et suit

T-shirten kan du også bruge sammen med et suit, og med et let greb gøre det meget formelle udtryk i suitet langt mere nede-på-jorden – især hvis du tilsætter sneakers. Perfekt til en dag på kontoret, hvor du gerne vil fremstå prof og afslappet på en gang. Du kan naturligvis dresse looket op med en fin sko med hæl for et mere dressy look, der passer perfekt til en uofficiel fest. Få inspiration fra stilikoner som tyske Caro Daur eller danske Josefine HJ og ELLEs egen Josephine Aarkrogh, der også er en haj til at sammensætte den perfekte kombination af en basic t-shirt og et suit.

Foto: PR

Look 3: Med vest og herrebukser

For et maskulint og stilet udtryk er en strikvest ud over t-shirten et perfekt match. Sæt overdelene sammen med habitbukser eller løse slacks og et par herreloafers. Et voila: Selvom du er klædt i habitbukser og vest, som kunne være din bedstefars, gør t-shirten under, at looket ser smart og ungt ud, frem for hvis du havde haft en skjorte på. Du kan tilføje et feminint touch som et par perleøreringe eller et andet smykke som kontrast til det maskuline. Find inspiration til looket hos 1970’er-stilikonet, Diane Keaton eller tyske Aylin Koenig.

Look 4: Under en kjole

Det er ikke kun bukser, der går godt til t-shirten. En stropkjole er også ideel til at have over en t-shirt sammen med et par grove støvler. Der gør du en feminin kjole mere hverdagsvenlig og mindre dressy og får et moderne look a la 1990/2000. Inspirationen finder du i teenage kultfilmene She’s All That, Clueless og 10 Things I Hate About you samt serier som Friends og Beverly Hills.

Uanset hvilket look du går efter, er der et par tommelfingerregler, du med fordel kan skrive dig bag øret, når t-shirten skal frem:

  • Brug den hvide t-shirt som du ville bruge en almindelig skjorte
  • Brug t-shirten for at gøre dine finere items mere afslappede
  • Brug t-shirten for at skabe et rent, underspillet og tidløst look
  • T-shirten kan sagtens gøres festlig! Dress den op med accessoires. Tænk statementhalskæder, øreringe, høje hæle eller iøjnefaldende makeup. Men hold dig til en af tingene ad gangen

Læs mere om BAREEN T-SHIRT her.

Se nedenstående galleri for styles og alle de flotte farvet t-shirts fra BAREEN T-SHIRT.