Sommertrend 2019 Sådan styler du de populære cykelshorts

Foto: Mega, Foto: PR

Det boomer med dem netop overalt lige nu, både på den internationale modescene og i særdeleshed hos influencerne; nemlig de velkendte cykelshorts, som har fået sig en fashionabel makeover og vrimler frem i alverdens forskellige udgaver; neonfarver, dyreprints, metalliske nuancer og ikke mindst denim.

Cykelshortsene har for alvor vundet indpas i modebilledet den kommende sæson, og der er et hav af muligheder for, hvordan du kan kombinere et look i selskab med netop denne sommertrend. 

Læs også: 15 sommer-accessories under 500 kroner

Style et par cykelshorts med en blazer eller blazerkjole, og skab herigennem et sofisikeret workwear look som det blandt andet blev vist på spring/summer 2019 catwalken tilbage i efteråret:

Foto: Mega

Tilføj med fordel dine cykelshorts under en kjole - og tilsæt gerne et par sneakers, for at skabe et mere casual look som nedenfor:

Foto: Mega

Kombinér dine cykelshorts med en løs skjorte, og tilsæt en bæltetaske eller et bredt bælte. Tilføjer du yderligere et par støvler har du det perfekte festivallook:

Foto: Mega

Psst…Har du mod på det, så giv et par af dine gamle jeans nyt liv ved selv at klippe dem op til cykelshorts, og skab herigennem et genanvendeligt look ud fra din nuværende garderobe.

Se med i galleriet hvor ELLEs Fashion Coordinator Siw Melchiorsen har udvalgt sine cykelshorts-favoritter...

Sommerens cykelshorts-favoritter

Relaterede artikler