Sådan får du Camille Charrières outfit fra Londons modeuge på budget

Foto: All Over Press

Den franskfødte superblogger, stilikon og stylist Camille Charrière har i særdeleshed en misundelsesværdig garderobe, som bugner af lækre items, der på mest elegante måde giver den perfekte balance mellem cool, chick og afslappet. 

Se blot på Camille Charrières outfit her, som hun bar én af dagene under modeugen i London. Trenchcoaten er et vellykket resultat fra det hypede samarbejde mellem japanske Uniqlo og britiske J.W. Anderson. Jakken var umådelig populær og blev da også udsolgt samme dag, som kollektionen blev tilgængelig. 

Læs også: Få Victoria Beckhams lyserøde PJ-look på budget 

Under Londons fashionable modeuge stylede Camille den ekstremt populære trenchcoat med en lædertaske, som har plads til pung, mobil og meget mere - nødvendigt under en modeuge! At Camille valgte at matche trenchcoaten á la Burberry med afslappede hvide sneakers, beviser endnu engang hvorfor hendes outfits altid fungerer - de forskellige items balancerer alsidige trends og tendenser, i en kombination der ganske enkelt bare fungerer - hver eneste gang!

Hvis du gerne vil udstråle lige så meget 'french-chic' som Camille Charrière, men ikke var en af de heldige, som nåede at få fat i Uniqlo/J.W. Anderson jakken, er der ingen grund til fortvivelse - nedenunder guider ELLE nemlig til, hvordan du kan kopiere det lækre trenchcoat-look på budget og hvilke items du kan style jakken med.

Swipe dig igennem galleriet og få inspiration til dit næste Camille Charrière-look... 

Sådan får du Camille Charrières modeuge-outfit på budget

 

Relaterede artikler