Annonce

Ro Copenhagen: Det nye danske smykkebrand, du skal kende

af annonce 13/09/2017
Er du til enkle og fine smykker med diskrete, luksuriøse detaljer vil du elske det nye danske smykkebrand, Ro Copenhagen - ligesom os! Læs mere om Ro Copenhagen her og find dit nye yndlingssmykke.

Der er noget om det: De fineste ting kommer ofte i de allermidste pakker, både fysisk og i overført betydning... Og hos det nye danske smykkebrand, Ro Copenhagen, er begge dele sandt.

Smykkerne fra Ro er nemlig skabt ud fra filosofien om, at design skal være enkelt og ukompliceret med plads til det væsentlige. Overraskelsen ligger i de små detaljer, der har stor betydning for smykkernes udtryk, som eksempelvis den signatur-diamant, der er at finde på alle smykkerne fra Ro. Nogle gange er den så diskret, at man skal lede efter den. Men den er der. Altid.

Udover den lille diamant, der altid er delikat indført på smykkerne, uanset om der er tale om en ring, en enkel halskæde eller et vedhæng, er alle smykker håndlavede i det fineste 18 karat rød- og hvidguld. Der er med andre ord smykker af den allerfineste kvalitet, og selvom der er tale om kompromistløst design og de ypperligste materialer, starter Ros priser på et niveau, hvor alle kan være med.

Blandt ELLEs favoritter findes blandt andet de yndigste små bogstav-vedhæng, som er ideelle hvis man vil bære netop dét (eller de) bogstav(er), der har en helt særlig personlig betydning tæt ved hjertet - altid. Bogstav-vedhængene er skønne, da de er så enkle i deres udtryk, at man snildt kan bære dem hver eneste dag, eller lege med det personlige udtryk ved at sammensætte dem med sine øvrige yndlingssmykker og blande flere kæder, længder og metaller. Uanset hvordan man styler vedhænget, giver den fine detalje med den lille signatur-diamant, der diskret glimter fra bostavets side, følelsen af, at det virkelig er et lille stykke hverdagsluksus man smykker sig med.

De fine vedhæng, der også fås i hvidguld og som tal, er en del af kollektionen ”My”, der også indeholder ørestikker, og er inspireret af den personlige historie, der ofte ligger bag et smykke. Der knytter sig oftest en fortælling til hver eneste ring, armbånd og halskæde. Kollektionen ”My” giver muligheden for at forevige de øjeblikke eller personer, som betyder noget helt særligt, og derfor er de også oplagte at give som gave.

Se med i galleriet nedenfor, hvor du kan se alle ELLEs favroitter fra Ro Copenhagen, og shoppe smykkerne direkte.

Du finder hele kollektionen fra Ro Copenhagen på smykkebrandets webshop.

Om Ro Copenhagen

Ro er grundlagt i 2017 af designer Helle Leiberg Nissen, som har en stor passion for klassisk design, godt håndværk og høj kvalitet. Da Helle designede sit første smykke, oplevede hun en helt særlig ro og fordybelse, som hun med det samme blev forelsket i. Helle finder sin inspiration gennem rejser, arkitektur og når hun fanger øjeblikke med sit kamera.