Regntøjsguide: Sådan bliver du chik i regnvejr

Foto: All Over Press

Selvom kalenderen siger februar, og dagene langsomt er begyndt at blive lysere, så er vejret stadig gråt og regnfuldt. 

Men nu er forårssæsonen lige om hjørnet, og det betyder, at det snart er tid til at vise forårsgarderoben frem - også selvom det regner! 

I år behøver du nemlig ikke at skjule din smukke blomstrede kjole, din cool denimskjorte eller din feminine t-shirt bag en trist, stor og grå one-size regnfrakke.

Nu kan du tage et lækkert outfit på og hoppe ud i vandpytterne med sæsonens gennemsigtige regnfrakke, eller gøre lidt ekstra ud af dit regnvejrslook med en af sæsonens stilfulde og farverige regnjakker som et key item!
 
Læs også:   Shoppegalleri: Få månedens forsidelook med Nina Marker  

Allerede under Copenhagen Fashion Week, hvor regnen faldt i stride stråler mellem fashionable streetstyle-darlinger og imponerende AW18-shows, så vi den stilfulde og gennemsigtige regnfrakke skyde op i gadebilledet.

For selv en fashionista ved, at der ikke findes noget der hedder dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Derfor var byens streetstyle-scene præget af den gennemsigtige regnfrakke, der gav fuldt udsyn til de moderigtige outfits. 

Blandt andet var det en fin og sjov detalje, at den klassiskt ternede Burberry-frakke flere steder blev suppleret med en figursyet og gennemsigtig regnfrakke af samme mærke, blandt andet hos den danske stylist og influencer Emili Sindlev.

I denne sæson er der mange muligheder for at se chik ud, selv i regnvejr, og ELLE guider dig til, hvordan du kan gå de grå regnvejrsdage i møde med farver, energi og stil - som en ægte fashionista!

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Mærker som Rains, Becksöndergaard og Stutterheim har nemlig skabt lækre regnvejrsitems, så du også kan se stilfuld ud i den silende regn.  

Swipe dig igennem galleriet og se alle de bedste items til fashionistaen på en regnverjsdag: 

Regntøjsguide

Relaterede artikler