Nyt eksklusivt samarbejde mellem Ganni og Net-a-Porter.com

Foto: PR

Ganni viser endnu engang, hvorfor de er en af Danmarks førende modebrands med en ny eksklusiv capsule-kollektion, der lanceres på den internationale luksus-webshop Net-A-Porter.com.

Læs også: Ganni gør det igen! Nyt eksklusivt samarbejde med Mytheresa.com

Kollektionen hedder ”Stop And Smell The Roses” og består af 12 smukke items. Og som navnet så fint indikerer, er kollektionen fyldt med smukke blomster-prints på de feminine silhuetter, der stadig bevarer Gannis moderne æstetik og skandinaviske kant.

Utallige fashionistaer og it-girls som Gigi Hadid og Kendall Jenner har for længst erklæret deres kærligehed til det danske brand. Og særligt inden for de seneste år har Ganni haft succes uden for de danske grænser med deres samarbejdskollektioner, der blandt andet har budt samarbejder med Mytheresa.com og bloggeren Chiara Ferragni fra bloggen The Blonde Salad.

Om den den nye capsule-kollektion, som bliver lanceret eksklusivt på Net-A-Porter.com, fortæller Ditte Reffstryp, der er Creative Director hos Ganni:

”Jeg er helt vildt glad for vores samarbejde med Net-A-Porter. Samarbejdet har lært os rigtig meget; Net-A-Porter har vist sig af være en perfekt samarbejdspartner, som har skubbet os til den næste fase af vores udvikling både som firma og som brand."

Se også: Ganni indgår samarbejde med Chiara Ferragni aka.The Blonde Salad

Kollektionen kommer på Net-A-Porter.com i maj og priserne vil ligge fra 599 kr. til 4999 kr.

Du kan se hele den fine kollektion i galleriet herunder. 

Nyt eksklusivt samarbejde mellem Ganni og Net-a-Porter.com

 

Relaterede artikler