Annonce

Ny kampagne er den perfekte inspiration til din sommergarderobe

af ELLE Native – Annonce for Gina Tricot 17/05/2022
Sommeren endelig på vej og hvilken bedre måde at forberede sig på varmere temperaturer end at blive inspireret til en ny sommergarderobe med Gina Tricots nye kampagne, der emmer af sol og sommer.

Endelig er sommermånederne indenfor rækkevidde, og vi er næppe de eneste, der glæder os til lyse sommernætter, varmere temperaturer, sand mellem tæerne, et koldt glas rosé og til at skifte garderoben ud med masser af sommertøj.

Gina Tricot har altid masser af farverige, luftige og sommerlige styles til sommergarderoben, og denne sæson er bestemt ingen undtagelse.

Den nye kollektion har alt indenfor sommertøj - så hvad enten du mangler sommerkjoler, sommertoppe, matchende sæt, strandtøj eller ferietøj til en specifik destination kan du finde det hele hos Gina Tricot online eller i deres fysiske butikker.

Foto: Gina Tricot

For anden gang har Gina Tricot indgået et samarbejde med den svenske tv-personlighed og influencer Bianca Ingrosso.

Denne gang har modevirksomheden indgået et samarbejde med Bianca Ingrosso frem til 2023, hvor hun vil være ansigt for fire kommende kampagner, som desuden vil blive lanceret sammen med forskellige bæredygtighedsinitiativer.

Foto: Gina Tricot

Gina Tricots nye sommerkampagne "Bianca - The Summer Edit" har alle de sommervibes, du drømmer om for din kommende sommergarderobe.

Vi har flere personlige favoritter fra den nye kollektion, heriblandt de to hvide kjoler, som begge vil være perfekt til både strandturen og en fest med et par fine sandaler.

Du finder et direkte link til både 'Eliza'-kjolen med tynde stropper og den broderede 'Nicoline'-kjole med lange ærmer i galleriet nederst i artiklen.

Foto: Gina Tricot

"Bianca – The Summer Edit"-kollektionen byder også på flere matchende sæt i stærke farver, som uden tvivl vil være et perfekt match til den solkyssede sommerhud.

Særligt den pink top, nederdel og solhat må være det oplagte bud på et sæt, der både omfavner sommeren og en af sæsonens met populære farver hvad enten vi kigger i gadebilledet, på catwalken eller i Hollywood: hot pink.

Foto: Gina Tricot

I forbindelse med kampagnelanceringen starter et af flere nye bæredygtighedsinitiativer fra modevirksomheden. Gina Tricot vil dyrke sin egen skov i samarbejde med den danske skovvirksomhed EcoTree. Skoven skal ligge i Kalundborg i Danmark, og projektet er designet til at genskabe et naturligt miljø og bidrage til biodiversiteten.

Gina Tricot vil desuden opfordre deres kunder til at bidrage med en donation på 1 euro, som man kan tilføje, når man handler i butikken. Donationen skal hjælpe med at placere bistader i skoven, fordi bier bidrager med 80 % af al bestøvning af blomster, planter og madafgrøder i naturen.

Gina Tricots fokus på bæredygtighed

Gina Tricot har som erklæret mål at bidrage til den cirkulære modebranche. En vigtig del af deres bæredygtighedsinitiativer er at blive mere transparante over for deres kunder. Derfor har Gina Tricot blandt andet lanceret et innovationsprogram under navnet ’Gina Tricot Lab’, hvor man som kunde kan følge med, når modevirksomheden fx afprøver nye metoder, materialer og teknologier med fokus på en mere bæredygtig og cirkulær mode.

På Gina Tricots webshop finder du en særskilt sommershop, hvor alle deres sommerstyles er samlet på ét sted.

"Bianca – The Summer Edit" lanceres den 18. maj kl. 10.00 online og den 19. maj i butikker landet over.