Nu kan kufferten designet af Day Et og ELLE med initialer blive din

Foto: Instagram @johannebrostroem

I samarbejde med Day Birger et Mikkelsens accessorymærke Day Et har ELLE-redaktionen designet den perfektet håndbaggekuffert, og nu har du chancen for at få fingre i én af dem!

ELLEs redaktion har rejst verden rundt denne sommer med deres helt egen personlige 'travel buddy', med egne initialer og et unikt design, og vi er ELLEvilde med den.

Nu er ventetiden endelig ovre, og du kan nu skrive dig op til den eftertragtede og unikke bordeaux kuffert med dine helt egne initialer designet af Day Et og ELLE - bare vent, du kommer ikke til at kunne rejse uden.

Læs også: Acne Studios lancerer ny emoji-inspireret kollektion

For med bordeaux og sort logo-print, beige for, kopholder og aftageligt USB-stik, vil denne håndbagagekuffert uden tvivl blive din ultimative rejseven.

Du kan nu bestille Day Et og ELLE-kufferten, til og med den 26. august 2016, i følgende butikker:

- Day Birger et Mikkelsen, Pilestræde 16, 1112 København K.

- Day Birger et Mikkelsen, Bruuns Galleri, Aarhus.

- Day Birger et Mikkelsen, Københavns lufthavn.

Kufferten koster 2.599 kr.

Psst... Kufferterne fås kun i et begrænset antal, så du skal være hurtig, hvis du vil være en af de heldige, der får fingrene i en. Kufferterne kan ikke returneres.

I galleriet kan du se ELLE-redaktionens personlige Day Et og ELLE-kufferter, og se hvilke uundværlige items, de pakkede med til deres sommerferie anno 2016 ...

Få kufferten designet af Day Et og ELLE med dine egne initialer

 

 

Relaterede artikler