Nu kan du tjene penge, når du shopper online hos Eovendo.com
Annonce

Nu kan du tjene penge, når du shopper online

af Annonce 21/08/2017
Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men med den nye danske online shoppeportal Eovendo.com kan du faktisk tjene penge på at shoppe dine yndlingsmærker online.

Hvis du alligevel shopper online hos brands som Ellos.com, Nelly.com, Asos.com og Stylepit, hvorfor så ikke tjene penge på dit køb?

Eovendo.com er en ny medlemsportal, der samarbejder med en lang række webshops inden for blandt andet mode og skønhed, og som noget helt nyt tilbyder dig en bonus i form af et beløb, en bonus eller et gavekort, hver gang du shopper via portalen.

Det betyder, at hver gang du shopper hos et af de mærker, de samarbejder med, så får en kontant fordel ud af det i form af penge på din konto eller et gavekort, som så kan bruges til dit næste køb. Så konceptet er egentligt ret enkelt: jo mere du shopper, jo mere kan du tjene og dermed trække fra dit næste køb eller få udbetalt kontant.

Når du opretter dig som medlem på Eovendo.com kan du også benytte dig af rabatkuponer til udvalgte webshops samt optjene penge ved fx at besvare spørgeskemaer.

Eovendo.com har allerede mere end 270.00 medlemmer, der optjener penge via sitet, når de shopper. Skal du være den næste?

Hvis du være en del af Eovendo.com kræver det blot, at du opretter en gratis brugerprofil på Eovendo.com eller via deres app.

... Happy online-shopping!