Mytheresa Nu kan du shoppe gaver til din kæreste på din egen yndlingswebshop

Foto: Mytheresa

Luksus-webshoppen Mytheresa er en af verdens største online butikker og tilbyder tøj, sko og accessories fra over 200 af verdens mest eftertragtede og omtalte designere – heriblandt Gucci, Balenciaga, Saint Laurent og Valentino.

Og fra 2020 kan du altså også shoppe gaver til din kæreste, for den populære webshop lancerer nu også herretøj fra den 27. januar 2020.

Målet er at fange den professionelle og velhavende fyr, der elsker at klæde sig lækkert og moderne – og som har en klar mening om, hvilke mærker han ifører sig. Så de nye brands og designs skal være med til at afspejle en æra efter den mere street-baserede stil og med et højere fokus på luksus og et stærkere skræddersyet snit.

Luksus-webshoppen kommer til at rumme omkring 120 mærker - herunder blandt andet Acne Studios, Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry, Dolce & Gabbana, Gucci, Loewe, Marni, Prada, Saint Laurent, Wood Wood og mange flere. 

Giv et ELLE-abonnement på 12, 8 eller 4 numre af ELLE.

Når Mytheresa lancerer denne herretøjslinje, bliver webshoppen også til den eneste førende luksusforhandler, der tilbyder tøj til både kvinder, mænd og børn.

Skal du have fat på nogle af lækkerierne til din kæreste? Tjek galleriet herunder ud og se et lille udsnit af, hvad du kan forvente dig eller se mere på Mytheresas Instagram-profil

Nu kan du shoppe gaver til din kæreste på din egen yndlingswebshop

Relaterede artikler