Nu kan du endelig få Topshop Unique i Danmark!

London calling! Styrer du (også) direkte mod Topshops imposante flagship store på Oxford Circus i London, som det første stop på shopperuten i storbyen? Og glæder du dig hver gang til at gå løs i de kollektioner, som Topshop Unique, der ikke fås i Danmark? Så er der godt nyt, hvis en tur til London ikke er på tegnebrættet, men lysten til Topshops unika-mekka trækker i dig som en magnet. 

Fra den 9. juni 2017 lander udvalgte styles fra Topshop Unique-kollektionen nemlig i Topshop på Strøget i København. I første drop er der udvalgt 9 skarptskårene og super-anvendelig styles, der lynhurtigt vil give din efterårsgarderobe kant og et strejf af kulør. 

De udvalgte styles er håndplukkede direkte fra catwalken og showet, der blev vist under London Fashion Week i Februar 2017. Kollektionen har stærke 80'er referencer med sin legende flirt mellem materialer og farver som knaldrød PVC, pangfarvede blomsterprint og markante power-suits. 

Blandt de styles, der er udvalgt fra Topshop Unique kollektionen er blandt andet et par vide, højtaljede habitbukser i tweed-lignende materiale, og en matchende taljeret blazer med fine detaljer omkring kravepartiet. Kort sagt: Vi længes efter efteråret allerede inden sommeren er begyndt!

I galleriet nedenfor kan du se de 9 styles fra Topshop Unique, der lander i Topshop på Strøget i København d. 9. juni

Topshop Unique i Danmark

 

Relaterede artikler