Mors Dag. Forkæl din mor med smykker fra Ro Copenhagen
Foto: Laura Lawaetz / PR
Annonce

Mors Dag: Forkæl den vigtigste person i dit liv med smykker fra Ro Copenhagen

af Annonce 7/05/2018
Mors Dag nærmer sig, og hvorfor ikke give den person, der betyder ekstra meget for os allesammen en ekstra kærlig tanke i anledningen af Mors Dag. Ro Copenhagen laver ikke bare virkelig smukke smykker, men har også fokus på det stilrene design og det personlige element.
Hvis du er til elegante smykker i et stilrent og enkelt design af høj kvalitet med mulighed for et personligt touch, så kender du med garanti også det danske smykkebrand Ro Copenhagen. Ro Copenhagen er et nyere dansk smykkebrand, der laver guldsmykker sat med diamanter og Helle, der er designeren bag mærket, anvender udelukkende 18 karat rød- og hvidguld samt diamanter af højeste kvalitet. Og hvilken bedre anledning end Mors Dag den 13. maj at forkæle en af de kvinder, der betyder allermest i vores liv; vores mødre - med et smykke, der både er af høj kvalitet og i smukt design og som ikke går af mode, men kan gemmes for altid uanset sæson eller trend? Her på ELLE-redaktionen har vi længe været betagede af Ro Copenhagen, og tidligere har vi set os særligt lune på hele deres 'My Collection', som er alle bogstaver og tal i form af vedhæng og ørestikker. Perfekt valg til den mere personlige Mors Dags gave, hvor et særligt bogstav eller tal, kan knytte en særlig historie til smykket. En anden kollektion, som vi er begejstrede for, er 'Rock Collection', herunder særligt 'Rock Diamond' ringen i 18 kt rød- eller hvidtguld, som både fås i en lille og stor udgave. Og lige præcis den fine deltalje i, at man kan få en stor og en lille ring, er blevet udgangspunktet for ELLEs Digital Director, Laura Lawaetz, som netop er blevet mor for anden gang. De to 'Rock Diamond' ringe symboliserer nemlig hver af hendes børn, hvor den store ring symboliserer datteren Lucca, som er halvandet år, og den lille ring symboliserer sønnen Willum, som kom til verden i marts 2018.

"Fra den dag jeg fødte Lucca, kunne jeg mærke, at jeg var blevet medlem af en helt særlig klub. Min nye titel som mor, gav mig direkte adgang til den meget eksklusive klub; mor-klubben. At blive mor er det største i livet, og det er som om, at der mødre imellem er et helt særligt bånd. En respekt og en forståelse, man først ser og oplever, når man selv er blevet mor. Der er mange grunde til at elske og værdsætte mor-klubben og med mors dag lige om hjørnet, er der også en god anledning til at huske at sige det og fejre det", fortæller Laura Lawaetz.

En anden mulighed for at personalisere et smykke fra Ro Copenhagen består i, at man kan indgravere særlige datoer og initialer på udvalgte ringe.

I galleriet har vi samlet et udvalg af smykker fra Ro Copenhagen, som vi drømmer om at forære vores mødre i anledningen af Mors Dag den 13. maj 2018.