Annonce

Moderedaktørens forårsfavoritter fra Zalando

af annonce 21/03/2017
Foråret er over os og det er tid til at opdatere garderoben med et let og forårsfriskt look. ELLEs Fashion Director Josephine Aarkrogh har udvalgt sine favoritter fra Zalando.

Dagene er blevet lysere og temperaturerne mildere: Det er (endelig) forår! Det betyder, at det er på høje tid at sende vinterens store frakker, tykke strik og tunge støvler i hi bagerst i skabet og finde de lettere alternativer frem.

ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh, drømmer om at træde velklædt ind i den nye sæson i et afslappet og feminint look, der er skræddersyet til det omskiftelige vejr, som den nye sæson ofte har gemt i ærmet. Online-shoppen Zalando har et kæmpe udvalg af danske og internationale brands og Josephine Aarkrogh har fundet sit ideelle SS17-look blandt de mere end 200.000 forårsfristelser, der lige nu kun er få museklik væk fra garderoben i det online shoppe-paradis.

Læs også: Cheap'n'chic: Hverdagscool med fine detaljer

"Jeg vil gå foråret i møde med en af sæsonens uundgåelige trenchcoats med en cool hættetrøje under for at holde varmen. Jeg kan aldrig få nok lyse jeans i min garderobe, og så vil jeg give looket et feminint forårstwist med de røde snørresko og et par funklende øreringe."

Hos Zalando findes mere end 1.500 danske og international brands - lige fra de helt prisvenlige som Noisy May og Topshop, til By Malene Birger og J. Crew. Derfor er det muligt at finde alt til garderoben og mikse highstreet og premium og derved skabe sit helt unikke udtryk og sin personlige stil, når Zalandos store udvalg mikses og matches på kryds og tværs.

Se hele Zalandos store udvalg her.

Se med i galleriet nedenfor, hvor du kan shoppe Josephine Aarkrogs forårsfavoritter fra Zalando direkte.

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate.