Moderedaktørens efterårsfavoritter fra Adax
Annonce

Moderedaktørens efterårsfavoritter fra Adax

af Annonce 30/08/2018
Står du og mangler en ny taske til hverdag, byturen eller til din næste weekendtur? Eller har du bare lyst til at forkæl dig selv med en ny taske til samlingen? ELLEs Fashion Director Barbara Gullstein har udvalgt 10 tasker fra Adax, der passer perfekt til efteråret...

Universitetsstart, weekend get-away eller fredagens bytur? Alle tre vigtige begivenheder, der kalder på den helt rigtige taske.

Og når der samtidig står en ny sæson og årstid for døren, bliver det næppe mere oplagt med lidt nyt til taskesamlingen.

Adax er et af de mærker, der mestrer kunsten både at tilbyde et misundelsesværdigt udvalg af både weekendtasker, shoppere og den lille fine til byturen med veninderne- og denne sæson er bestemt ingen undtagelse.

Det var derfor heller ikke svært for ELLEs Fashion Director Barbara Gullstien at udvælge sine 10 favoritter fra det danske taskebrand og deres smukke AW18-kollektion, som lige er kommet i butikkerne og på webshoppen.

Læs også: Shoppegalleri 10 midi-kjoler, der passer perfekt til efteråret

Barbara er vild med det tidsløse design og den danske kvalitet ved Adax' udvalg af tasker:

"Vær ikke bange for at kaste dig ud i en masse farver og forskellige materialer - du kan fx give dit hverdagslook et lille pift ved at tilføje den kantede slangeskindstaske over en flotlet silkeskjorte, mens du bærer weekendtasken i smørblødt læder med dit fashionable, men bløde, rejsetøj", fortæller Barbara.

I galleriet kan du se alle moderedaktørens efterårsfavoritter fra Adax...