Favoritter Moderedaktørens 10 oktober-favoritter

Foto: Sean McMenomy

Efteråret er officielt skudt i gang, og ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh, planlægger at gå de køligere temperaturer i møde med bløde, lækre styles i smukke brændte og beige nuancer – og de må helst gerne være fra de italienske mærker, som emmer af høj kvalitet.

I oktober måned drømmer Josephine om at iføre sig et par smukke rustrøde PJ-bukser, som er casual og cool på samme tid. Dem vil hun sætte sammen med en chunky, camelfarvet kabelstrik eller en cremehvid fløjlsblazer, som tegner til at blive en af efterårets største trends.

Som enhver fashionista ved, så er intet look fuldendt uden accessories. Josephine har kastet sin kærlighed over et par cool statement-sko med en rund hæl, som vil give hendes look personlighed og kant. Hun planlægger desuden at investere i den fineste posetaske fra de italienske streetstyle-darlings Gilda Ambrosio og Giorgia Tordinis mærke Attico.

Læs også: Moderedaktørens 10 september-favoritter. 

Hvis du er blevet inspireret til at opgradere din egen efterårsgarderobe, så se med i galleriet, hvor moderedaktøren har samlet sine 10 italienske oktober-favoritter.

moderedaktørens oktober-favoritter

Relaterede artikler