Moderedaktørens 10 november-favoritter

Moderedaktørens 10 november-favoritter
Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR

Efteråret rusker i træerne, bider i kinderne og udtørrer vores læber. Ja, ved første øjekast er der ikke meget overskud at hente, når man tænker på, hvad disse måneder byder os.

Men november markerer også startskuddet for fashionistas, der for alvor kan klappe i hænderne over efterårets koldere vejr - for koldere vejr betyder som bekendt, at lag-på-lag trenden og vamsede striktrøjer endelig kan hives frem fra garderoben igen.

Og i denne sæson er det bestemt tilladt at mikse stribede silkesæt med polka-prikkede stiletter. At mikse materialer og mønstre er uforudsigeligt, elegant og spændende for øjet.

Desuden er det også tilladt at mikse grafiske print med accessories, der ligner små kunstværker i sig selv - og den legesyge mix 'n' match trend gør det nemmere at navigere udenom de klassiske jordfarver og sort-på-sort trenden, som kvinder i norden har en tendens til, at ty til i sæsones kulde. 

Læs også: Her er det nye, skandinaviske denimbrand, du skal kende 

Som bekendt er der intet efterår (og vinter) uden den helt perfekte frakke - og i galleriet nedenfor kan du se ELLEs Fashion Director Josephine Aarkrogs bud på den helt idéelle jakke af slagsen, samt ni andre favoritter så du er klædt lidt bedre på til november...

Moderedaktørens 10 november-favoritter

Relaterede artikler