Moderedaktørens 10 maj-favoritter

Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR

Sommeren er over os, hvilket betyder, at vi endelig kan nyde et gadebillede fyldt med sommerkjoler, bare ben og sandaler. Det føles næsten som om, at vi går i Paris romantiske gader, når cafébordene kommer ud på gaden, og parker og bænke fyldes op af stilfulde, sommerglade kvinder. 

Derfor har ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh, fundet 10 franske favoritter, der kan gøre din sommer lidt mere parisienne-chik.

Læs også: Shoppegalleri: Få månedens glitrende forsidelook

Blandt månedens favoritter kan du fx finde en prikket skjorte og et par røde stropssandaler, der giver dig et feminint og chikt look. 

De klassiske pariser-striber er selvølgelig også at finde blandt favoritterne, og alt du behøver er at kombinere dem med et par røde læber, naturlig hud og et skødsløst hår - så er du helt klar til sommerens varme dage. 

Læs også: Moderedaktøren: 10 april-favoritter

Derudover er Josephine også blevet lun på det franske modehus, Chanel, der endelig er kommet til København - og der er særligt én taske, som hun drømmer om!

Se alle Josephines favoritter i galleriet nedenfor, og find inspiration til, hvordan du selv får de parisiske kvinders sofistikerede stil: 

Moderedaktøren: 10 maj-favoritter

Relaterede artikler