Moderedaktøren: Her er mine påskefavoritter fra Ellos
Annonce

Moderedaktøren: Her er vores påskefavoritter fra Ellos

af Annonce 6/04/2017
Har du helt styr på, hvad du skal iføre dig til påskens mange festlige lejligheder, eller trænger du bare til at opfriske din garderobe i anledningen af de netop ankomne forår? Lad dig inspirere af moderedaktionens 10 påskefavoritter fra Ellos...

Påsken nærmer sig, og for nogle endda også et par fridage ovenikøbet. Påsken er for mange lig med masser af festlige lejligheder med både venner, veninder og familie, og derfor er det en perfekt lejlighed til at opgradere forårsgarderoben.

I månedens ELLE finder du masser af inspiration til alle forårets kommende fester, og ELLEs moderedaktion guider til alt, hvad du skal bruge til fest - hvad enten det er midsommerfest, bytur med veninderne, sommerbryllup eller datenight med din udkårne.

Du kan også lade dig inspirere af de fine påskefund, som ELLEs moderedaktion har fundet på webshoppen Ellos.dk, hvor der er lidt for enhver smag:

"På ELLEs moderedaktion håber vi på en lun påske, og vil gerne iføre os fine printede sæt, afslappede jeans, en off-shoulder bluse og bruge fridagene på en hjemme-manicure! God påske!", der det fra ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh, og Fashion Editor, Johanne Brostrøm.

Du finder alle moderedaktionens påskefavoritter i galleriet nedenfor...

Happy shopping!