Moderedaktøren: Her er mine 10 septemberfavoritter

Foto: Sean McMenomy

Kalenderen viser officielt efterår, og det betyder, at der nu skal lidt flere (og lidt varmere) lag til at holde os varme hele dagen.  

Selvom september højest sandsynligt byder på flere grå dage, og dermed er startskuddet til en lag-på-lag sæson, betyder det bestemt ikke, at outfittet behøver at være gråt og kedeligt at se på! På listen over moderedaktørens favoritter i denne måned er blandt andet den fineste striktrøje med flæser, og selvom trøjen er grå, så tilføjer flæserne og puf-ærmerne et meget fint, feminint touch. 

Læs også: Få det stilsikre efterårs-look fra månedens forside 

På listen over månedens modefavoritter er der også blevet plads til et strejf af flowerpower trenden, der fortsætter langt ind i efteråret. Dermed kan fornemmesen af lune sommeraftener og smukke blomstermarker fortsætte med kjolen på listen, som kan styles med et par jeans og dermed fungerer perfekt til efterårets lunefulde vejr. 

Se med i galleriet nedenfor, hvor alle Josephine Aarkroghs 10 september-favoritter er samlet, så du kan blive inspireret til efterårets køligere dage... 

Moderedaktøren: Her er mine 10 septemberfavoritter

Relaterede artikler