Moderedaktøren: Her er mine 10 favoritter fra Adax
Annonce

Moderedaktøren: Her er mine 10 favoritter fra Adax

af Annonce 1/09/2016
Her på ELLE-redaktionen er vi så småt begyndt at omstille os fra sommer til efterår, og det betyder, at det er tid til at se nærmere på alle de accessories, vi ønsker os dette efterår. ELLEs Fashion Editor, Josephine Aarkrogh har udvalgt sine 10 favoritsko og -tasker fra Adax efterårskollektion ...

Selvom det på mange måder er ærgerligt at sommeren, de varme nætter og kolde drinks på altanen er ved at være forbi, så er vi her på ELLE-redaktionen så småt begyndt at se frem til efteråret.

Dette efterår drømmer vi om at gå den kolde tid i møde iført nogle af de fine accessories fra Adax AW16-kollektion, som både inkluderer tasker, punge og sko.

Vi har bedt ELLEs Fashion Editor, Josephine Aarkrogh, om at udvælge 10 af sine favoritter fra Adax' nye AW16-kollektion.

Læs også: Adax og Caroline Berg lancerer nyt taske-samarbejde

Favoritterne fra Adax er mange, men særligt den røde 'Filippa'-taske har ELLEs Josephine forelsket sig i:

"Dette efterår har Adax virkelig ramt plet med de fine frynser på deres tasker. De er opsigtsvækkende men samtidig elegante og gør, at tasken sætter prikken over i’et på ethvert outfit. Min favorit er den lille røde posetaske, der vil gøre sig så fint til både jeans og sneakers eller en lille sort kjole," lyder fra Josephine.

Find Josephines 10 favoritter fra Adax, herunder den omtalte 'Filippa'-taske i galleriet, hvor du også finder priser og links.