Moderedaktøren: 10 januar-favoritter

Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR

Selvom julen er ovre, og et par ønsker (forhåbentlig) er streget af ønskelisten, så er der for en moderedaktør altid nye fashion-items, som kan tilføjes garderoben.

Og idet vi har taget hul på januar måned og dermed også et helt nyt år, så har ELLEs moderedaktør Josephine Aarkrogh også samlet 10 favoritter, som hun drømmer om at få fingrene i.

Eksempelvis drømmer hun om en lækker pyjamas fra Yolke, som kan bruges til både at sove, hygge og gå ud i - for selvom hendes garderobe allerede tæller mere end to af slagsen, så er der altid plads til en ekstra pyjamas i skabet.

Læs også: Cheap'n'chic: Få Attico-pigernes cool look på budget

Blandt Josephines januar-favoritter finder du også et ekstravagant, men stadig hverdagslækkert look, for Josephine drømmer nemlig om en lyserød strik fra Ganni og et par cool culottejeans fra Mos Mosh, hvortil hun (på redaktionen, fordi de ikke er så egnede til det danske vintervejr) drømmer om at iføre sig de yndigste kitten-heels fra Charlotte Olympia.

Ja, overdådige ønsker er der nok af, og vi har samlet Josephines 10 januar-favoritter lige her, så du kan blive inspireret til en velklædt start på det nye år.

Moderedaktøren: 10 januar-favoritter

Relaterede artikler