Moderedaktøren: 10 februar-favoritter

Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR
 
Copenhagen Fashion Week har i februar måned forandret de københavnske gader til et modemekka, med fashionable og farverige streetstyles, store designere, farverige modeshows og en masse interessante events. 
 
Nu er modeugen i København ved at have nået sin ende, men ugen har budt på masser af inspiration til nye, farverige og skønne garderobe-fund. 
 
 
Inspirationen har også ramt ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh, der har fundet 10 favoritter til februar, som hun drømmer om at få fingrene i - og helt i tråd med modeugens ånd byder favoritterne på dansk design, minimalistiske 1990’er-vibes og et sporty touch. 
 
Eksempelvis drømmer hun om en lækker hoodie, som hun vil bruge under sin trenchcoat, for at give looket et sporty touch. 
 
 
Blandt Josephines februar-favoritter finder du også inspiration til et hverdagslækkert look, med en stribet skjortekjole fra Núe Notes, som her i februar-kulden kan bruges over et par gode jeans fra Blanche, og til sommer kan bruges med bare ben. 
 
Mangler dit look lidt farve og energi, så er den smukke, røde taske fra Aesther Ekme et godt bud, hvis du som en anden street style-dronning vil bemærkes på gaden. 
 
Har du også fyldt kalenderen op med interessante events denne måned, men mangler inspiration til dine looks? 
 
 
Så scroll gennem galleriet nedenfor, hvor vi har samlet Josephines 10 februar-favoritter:

Moderedaktøren: 10 februar-favoritter

Relaterede artikler