Ellos
Foto: Oliver Knauer
Annonce

Moderedaktionens 10 modeuge-musthaves fra Ellos

af Annonce 8/08/2016
Så er det nu, at det sker! I denne uge er der Copenhagen Fashion Week, og i den forbindelse har vi lokket ELLEs Fashion Editor og Shopping Editor til at udvælge 10 modeuge-musthaves fra webshoppen Ellos til dig ...

Copenhagen Fashion Week er skudt igang, og det betyder selvfølgelig, at det nu er blevet tid til at finde det fineste tøj frem.

ELLE-redaktionen gør altid en dyd ud af at være klædt fint på til modeugen og bruger alle lang tid på at udvælge de specifikke outfits.

Læs også: Copenhagen Fashion Week 2016 - kom helt tæt på modeugen

Er du en af dem, der skal med til Copenhagen Fashion Week - måske til nogle alle de arrangementer, som er åbne for alle? Og er du i tvivl om, hvad du skal have på? Så fortvivl ej!

Her på ELLE-redaktionen har vi nemlig fået ELLEs moderedaktioen, bestående af Fashion Editor, Josephine Aarkrogh, og Shopping Editor, Johanne Brostrøm, til at udvælge 10 modeuge-musthaves fra webshoppen Ellos.

Så se med i galleriet og lad dig inspirere af alle de cool styles, som Ellos byder på lige nu, og som ELLEs Josephine og Johanne har udvalgt særligt til modeugen.