Moderedaktionen: Her er vores 10 forårs-favoritter fra Ellos
Foto: All Over Press
Annonce

Moderedaktionen: Her er vores 10 forårs-favoritter fra Ellos

af Emilie Bech Zerlang 23/02/2017
Hvad skal du investere i til foråret, som (heldigvis) banker på lige om lidt? Vi har bedt ELLEs moderedaktion udvælge 10 af de styles, som de vil gå foråret i møde med fra Ellos.dk. Og vi kan afsløre så meget, at der er dømt trenchcoats, stribede skjorter, denim og masser af flæser...

Hvilke tendenser dominerede, da de store modehuse tilbage i august præsenterede deres SS17-kollektioner, og som nu er dem, vi skal gå foråret i møde med?

Stribede skjorte, camelfarvede trenchcoats, flæser, og denim var nogle af de store tendenser ligesom det skønne blomsterprint atter var at spotte på catwalken. Derfor er det også de trends, vi skal gå efter, når vi sammensætter vores forårsgarderobe, fortæller ELLEs Fashion Director Josephine Aarkrogh og Shopping Editor Johanne Brostrøm:

"Vi har set rigtig mange trenchcoats, stribede skjorter, denim, flæser og blomsterprint på catwalken, og det er perfekt til foråret! Når det for alvor bliver lidt lunere i vejret, kan man gøre sit look ekstra sommerligt med fine accessories som en flettet strandtaske og espadrillos. Og smykker? Hvis du kun skal vælge et smykke, er det stadig de store øreringe, du ikke kommer udenom".

Josephine og Johanne har udvalgt 10 fine forårsstyles fra Ellos.dk, som omfavner de fine trends fra de nye SS17-kollektioner, og du finder både danske mærker som Second Female og Dyrberg/Kern og internationale mærker som Levi's, Ray-Ban og adidas Originals.

Psst... Fra den 22.-28. februar 2017 kan du få fri fragt og 300 kr. rabat ved køb for min. 900 kroner på Ellos.dk. Du skal blot indtaste følgende kode skal bruges for at aktivere tilbuddet: 355429. Vilkårene ses, når man når til kassen.

Se alle de fine styles til din forårsgarderobe i galleriet...